Alleen de sterren gemiddeld voor product

Alleen de ballon gemiddeld voor product

9.4

Slider vorm nieuwe layout

10
Super chill!
Ik heb deze samen met de NC oordoppen gekocht. Deze zijn echt ideaal voor het hardlopen.
Review voor: Thone TW2 - Zwart
Aanbevelen: Ja
Michel
10
Oordopjes blijven perfect zitten tijdens het hardlopen.
Oordopjes blijven perfect zitten tijdens het hardlopen. Daarnaast erg goede service toen een oordopje het niet deed.
Review voor: Thone TW2 - Zwart
Aanbevelen: Ja
Olfred
10
Eerst en vooral een felicitatie aan de leverancier voor het correct oplossen van zoek geraakte lever
Eerst en vooral een felicitatie aan de leverancier voor het correct oplossen van zoek geraakte levering. De oortjes zelf blijken een prima aankoop te zijn. Voor mij is het belangrijk dat ze fijn blijven zitten tijdens sporten en dat het geluid goed is. Ze zitten geweldig en het geluid is top. Bellen was voor mij overbodig, echter blijkt dit ook gewoon prima te werken. Zeer blij!
Review voor: Thone TW2 - Zwart
Aanbevelen: Ja
SanderJan89
10
Stereo geluid geweldig
Stereo geluid geweldig goed eenvoudige bediening prijs/kwaliteit verhouding correct
Review voor: Thone TW2 - Zwart
Aanbevelen: Ja
Viviane
10
Prima oordopjes.
Prima oordopjes. Koppelen op apparaten gaat heel makkelijk. Ik gebruik deze oordoppen eigenlijk alleen voor het sporten. Heb ze een aantal uren in gehad en ze bleven comfortabel zitten door de vleugeltjes. Met de verschillende grootte dopjes zullen ze bij de grote meerderheid gebruikers een goede pasvorm geven. Ze zijn waterdicht, wat tijdens het sporten, bij mij, een vereiste is i.v.m zweten. De knopjes op de oordopjes werken prettig. De oordoppen zijn makkelijk op te laden via het bijgeleverde
Review voor: Thone TW2 - Zwart
Aanbevelen: Ja
Esther P
6
Ik ben naar deze gewisseld nadat ik een van mijn Samsung Galaxy Buds+ oordopjes kwijt was.
Ik ben naar deze gewisseld nadat ik een van mijn Samsung Galaxy Buds+ oordopjes kwijt was. De Thone TW2 is dus net wat goedkoper, en heeft zels wat beter comfort. De kleinere prijs zie je helaas in sommige aspecten van het product terug. 1. Comfort - top Ze blijven erg goed in je oor zitten en de comfort is ook goed. Ik vind het rubberen "hoorntje" even wennen maar het werkt goed. Ik kan me voorstellen dat mensen met kleine oren er wel moeite mee hebben. 2. Klank - top Audio kwaliteit is goed.
Review voor: Thone TW2 - Zwart
Aanbevelen: Ja
PotatoesFall
10
Perfecte oordopjes Goed geluid, elk oordopjes heeft geluid met harder of zachter en telefoon mee opn
Perfecte oordopjes Goed geluid, elk oordopjes heeft geluid met harder of zachter en telefoon mee opnemen. Waar andere links of rechts dit hebben. Zitten goed in je oren en gesprek is duidelijk te horen voor jouw als voor degenen die je belt. Super tevreden met dit product.
Review voor: Thone TW2 - Zwart
Aanbevelen: Ja
Drinkwater
6
Opladen gaat steeds moeizamer.
Opladen gaat steeds moeizamer. Al vanaf het begin moest ik goed opletten of de oortjes goed in de case liggen en de lampjes branden. Ik moet ze nu steeds vaker opnieuw erin leggen voordat het opladen begint. Ik heb ze nu 13 maanden (dus geen garantie meer) en had vanochtend voor de tweede keer dat ze niet opgeladen waren. Ik gebruik ze alleen voor het hardlopen maar baal ervan de ik de avond ervoor moet checken of ze wel opgeladen zijn.
Review voor: Thone TW2 - Zwart
Aanbevelen: Ja
Josina01
10
Geluid en service zeer goed.
Geluid en service zeer goed.
Review voor: Thone TW2 - Zwart
Aanbevelen: Ja
Suna
6
De oordopjes zelf heel erg goed.
De oordopjes zelf heel erg goed. Geen klachten. Maar het hoesje... 1x laten vallen uit mn zak en nu laad de linker kant van hoesje niet meer op. Moet ik mn linker oortje in het rechter vakje opladen.
Review voor: Thone TW2 - Zwart
Aanbevelen: Ja
Mequeen
10
Eindelijk.
Eindelijk... Oordopjes die wel passen én blijven zitten en daarbij een prima geluid geven. Stofzuigen, ramen lappen en strijken worden stukken minder vervelend en m'n dagelijkse wandeling word nog aangenamer met lekkere muziek in de oren. O ja, luister ook nog boeken. Daarbij zijn ze voor mij met "lastige" handen redelijk goed in te brengen. Maar als ze dan eenmaal zitten.... Blij mens.
Review voor: Thone TW2 - Zwart
Aanbevelen: Ja
19internetje
8
prima prijs kwaliteit verhouding.
prima prijs kwaliteit verhouding. blijft goed zitten ook met sporten
Review voor: Thone TW2 - Zwart
Aanbevelen: Ja
matthijsvanb
10
Heb deze gekocht , omdat normale oortjes/oordoppen altijd uitvallen bij mij.
Heb deze gekocht , omdat normale oortjes/oordoppen altijd uitvallen bij mij. Deze vallen door het extra vleugeltje helemaal niet uit. Ik ben zeer tevreden.
Review voor: Thone TW2 - Zwart
Aanbevelen: Ja
Wolf Stokvis
10
Ik gebruik ze elke dag voor (zakelijke) belletjes/Teams meetings en om muziek te luisteren tijdens h
Ik gebruik ze elke dag voor (zakelijke) belletjes/Teams meetings en om muziek te luisteren tijdens het wandelen, fietsen of sporten. Ook zijn ze heel fijn als je online een sportles volgt en je de instructies gewoon in je oor hoort zonder dat mensen om je heen dat doen. Ze blijven perfect zitten, ook bij bv. burpees of touwtjespringen (en ook als je flink zweet). En daarna kan je ze in de douche gewoon inhouden. Fijn ook dat je ermee muziek/filmpjes kan pauzeren en harder en zachter kan zetten,
Review voor: Thone TW2 - Zwart
Aanbevelen: Ja
Marles
10
Ik gebruik ze elke dag voor (zakelijke) telefoontjes/videocalls en het luisteren van muziek en dat g
Ik gebruik ze elke dag voor (zakelijke) telefoontjes/videocalls en het luisteren van muziek en dat gaat top. Ook voor virtuele sportlessen zijn ze heel handig, want dan hoeven je huisgenoten niet mee te genieten. Ze blijven super goed zitten, ook bij burpees of tijdens het springtouwen, en hoe veel je ook zweet. En je kunt ze daarna zelfs onder de douche inhouden. Ook handig dat je je muziek/filmpjes harder en zachter kan zetten en kan pauzeren zonder dat je daarvoor je laptop of telefoon nodig
Review voor: Thone TW2 - Zwart
Aanbevelen: Ja
Marles
10
Ik heb ze nu een week, op aanraden van een vriend.
Ik heb ze nu een week, op aanraden van een vriend. Zelf ben ik niet van losse dingen. Mijn beweeglijke levensstijl maakt zulke dingen kwijt. Deze doppen blijven zitten. Tijdens het afdrogen na de douche doe ik ze uit, verder zitten ze altijd steady. Ik vind ze chiller dan mijn bedrade oortjes, die liggen inmiddels in de la. Zonder touwtje beweeg je vrij en zonder touwtje wegen ze minder. Het doosje laadt de oortjes op. Ze laden vlot, dus zijn praktisch altijd vol. Dat doosje is wennen, die moet
Review voor: Thone TW2 - Zwart
Aanbevelen: Ja
Mihole
10
Na vele dopjes te hebben geprobeerd eindelijk hierop uitgekomen! Doen alles wat de fabrikant aangeef
Na vele dopjes te hebben geprobeerd eindelijk hierop uitgekomen! Doen alles wat de fabrikant aangeeft. Ideaal bij het sporten (blijven zitten ook bij transpiratie), bij mijn teams vergaderingen, bij het bellen waar dan ook! Bluetooth werkt goed tot 10 meter! Dus geen haperingen als je even opstaat / wegloopt bij je telefoon. #happy
Review voor: Thone TW2 - Zwart
Aanbevelen: Ja
Igor Maas
10
Ik heb deze oordopjes als cadeau gekregen van een zeer tevreden gebruiker.
Ik heb deze oordopjes als cadeau gekregen van een zeer tevreden gebruiker. Inmiddels een maand in mijn bezit en ik ben er erg blij mee. Ze zitten comfortabel en zijn van goede kwaliteit. Ik gebruik ze vooral voor muziek luisteren tijdens sporten, bellen en video conferencing met collega's en klanten. Audio is zeer goed en ik krijg vaak complimenten voor de microfoon kwaliteit. Bluetooth verbinding is goed ook al ben je wat verder weg van je telefoon.
Review voor: Thone TW2 - Zwart
Aanbevelen: Ja
Sam
10
Ik heb veel verschillende oordoppen geprobeerd maar die vielen altijd uit of moest ik regelmatig aan
Ik heb veel verschillende oordoppen geprobeerd maar die vielen altijd uit of moest ik regelmatig aanduwen. De Thone TW2 valt onmogelijk uit, wat ik ook probeer! Tijdens het sporten heb ik mijn telefoon niet nodig om een nummer te skippen of het volume aan te passen. Dat vind ik een groot pluspunt, gek genoeg hebben weinig andere volledig draadloze oordoppen die optie. Na het sporten luister ik onafgebroken verder onder de douche. Na enkele uren dragen willen ze wel eens een beetje gaan kriebelen
Review voor: Thone TW2 - Zwart
Aanbevelen: Ja
Peter
10
Lang lopen twijfelen of ik de oortjes wouw halen, nu dat ik ze heb heb ik geen spijt.
Lang lopen twijfelen of ik de oortjes wouw halen, nu dat ik ze heb heb ik geen spijt. Ze zitten goed, vallen niet uit je oor en goed geluid. De klanten service van thone.nl is daar bij ook super snel en vriendelijk
Review voor: Thone TW2 - Zwart
Aanbevelen: Ja
Ankie
10
Super fijne oortjes die ik elke dag volop gebruik bij het sporten, zwemmen en op me werk.
Super fijne oortjes die ik elke dag volop gebruik bij het sporten, zwemmen en op me werk. Ze zitten fijn en het geluid is ook erg zuiver! Ik ben zeer te spreken over deze oortjes zeker een aanrader!!
Review voor: Thone TW2 - Zwart
Aanbevelen: Ja
Yorick dg
10
Echt een top product! Lekker lang luister tijd.
Echt een top product! Lekker lang luister tijd. Laad ook snel op. Enige nadeel is dat de kabel om hem op te laden een beetje aan de korte kant is Oortjes zitten prima. Ik heb verschillende merken gehad , waarbij ik na een halve dag last kreeg van mijn oren. Bij deze heb ik nergens last van.. Vooral fijn met sporten.. en daarna gewoon met oortjes en al onder de douche! Echt een aanrader!!
Review voor: Thone TW2 - Zwart
Aanbevelen: Ja
Len
6
Dit is een uitstekend product op het oplaaddoosje na.
Dit is een uitstekend product op het oplaaddoosje na. In het begin was het moeilijk te openen. Er is geen knop daarvoor. Na een val van een kleine hoogte sluit het niet meer volledig. Is dus wel een beetje kwetsbaar.
Review voor: Thone TW2 - Zwart
Aanbevelen: Ja
Moxi
10
muziek oordoppen van goede kwaliteit voor een mooi prijsje!! ik gebruik de TW2 dagelijks voor bellen
muziek oordoppen van goede kwaliteit voor een mooi prijsje!! ik gebruik de TW2 dagelijks voor bellen en sporten. Ze blijven goed in de oor zitten ook met sporten!! wat ik vooral ook fijn vind aan deze oordoppen is dat ze waterdicht zijn. dus zelfs als je gaat zwemmen kan je muziek blijven luisteren. nou als dat geen lifechanger is dan weet ik het ook niet. dus een aanrader!!!!
Review voor: Thone TW2 - Zwart
Aanbevelen: Ja
Floris
8
Het is van goede kwaliteit Ik vind het ook erg fijn dat 1 oortje ook goed werkt je hoeft dus niet pe
Het is van goede kwaliteit Ik vind het ook erg fijn dat 1 oortje ook goed werkt je hoeft dus niet perse 2 oortjes tegelijk te gebruiken. En het opladen gaat super makkelijk in de case en ik hoef maar 1x in de week de case op te laden. Wat ik wel even wennen vind is welk knopje welke functie heeft. En om de knopjes te bedienen moet je best stevig op het oortje duwen en dat voel je dus in je oor
Review voor: Thone TW2 - Zwart
Aanbevelen: Ja
Jolan L

lijst vorm nieuwe layout

[cmashowproductreviewslist123 cluster_id=”1763366″]